Γίνε μέρος της νέας ψηφιακής οικονομίας

Ανάπτυξε το επιχειρηματικό σου δίκτυο και ψηφιοποίησε τις δραστηριότητές σου.

Jinius: Η νέα ψηφιακή οικονομία

Η πλατφόρμα Jinius διαμορφώνει το ψηφιακό οικοσύστημα της Κυπριακής οικονομίας, συνδέοντας επιχειρήσεις, οργανισμούς, προμηθευτές και πελάτες σε ένα ενιαίο ψηφιακό περιβάλλον.

Προσφέρει σε κάθε επιχείρηση καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία που ψηφιοποιούν, απλοποιούν, και επιταχύνουν τις καθημερινές τους συναλλαγές και δραστηριότητες.

Με πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες που απευθύνονται σε κάθε επιχείρηση, δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ψηφιακή ανάπτυξη, ανοίγοντας για όλους τον δρόμο της νέας ψηφιακής οικονομίας. 

Πιστεύουμε στην Ανάπτυξη

Ανάπτυξη σημαίνει Ελευθερία. Στο Jinius, το απόλυτο one-stop, shop κάνεις τις καθημερινές δραστηριότητες της επιχείρησής σου όποτε εσύ επιλέγεις και σε όποια συσκευή σε εξυπηρετεί. Έτσι, μπορείς να σκέφτεσαι, να σχεδιάζεις και να ενεργείς πιο ελεύθερα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σου.

Ανάπτυξη σημαίνει Αποτελεσματικότητα. Το Jinius ενισχύει την παραγωγικότητά σου. Στο Jinius, γνωρίζουμε τι χρειάζεσαι για να πετύχεις τους στόχους σου.  Έτσι, δουλεύουμε για να σου προσφέρουμε ευελιξία, ευκολία και ταχύτητα ώστε να πετυχαίνεις γρήγορα το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ανάπτυξη σημαίνει Ατελείωτες Δυνατότητες. Το Jinius επιτρέπει την διασυνδεσιμότητα της επιχείρησής σου σε ένα ευρύτερο επιχειρηματικό δίκτυο. Σε αυτό το ψηφιακό περιβάλλον, η ανάπτυξη επιτυγχάνεται μέσα από καινοτόμα ψηφιακά εργαλεία και υπηρεσίες, τα οποία δημιουργούν νέες προοπτικές σε κάθε σου εγχείρημα.

To Jinius στοχεύει να δημιουργήσει ένα δίκτυο ουσιαστικών ψηφιακών συνδέσεων, μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ψηφιακής οικονομίας η οποία θα ενισχύσει και θα επιταχύνει την ψηφιοποίηση της Κυπριακής οικονομίας.

Panicos Nicolaou | CEO, Bank of Cyprus Group

Ξεκάθαρο όραμα. Αφοσιωμένη ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων από όλο τον κόσμο, με πάθος για την τεχνολογία. Καινοτομούμε, αξιοποιώντας την τεχνολογία με έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους, για να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία ψηφιακής οικονομίας. Μαζί, δημιουργούμε μια πολυδιάστατη επιχειρηματική πλατφόρμα που βοηθά την επιχείρησή σου να ανταποκρίνεται σε κάθε της ανάγκη, μικρή η μεγάλη. Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Γνώρισε κάποιους από την ομάδα

Έλενα Μέλη

General Manager

Έλενα Μέλη

General Manager

Η Έλενα είναι ένας από τους ιδρυτές του Jinius. Επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των σχέσεων με όλους τους συνεργάτες και διασφαλίζει ότι ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών παρέχοντας άριστη εξυπηρέτηση. Έχει αληθινό πάθος σε ό,τι κάνει και πιστεύει ότι όλα είναι δυνατά!

Δημήτρης Νικολάου

Chief Digital Officer, Bank of Cyprus

Δημήτρης Νικολάου

Chief Digital Officer, Bank of Cyprus

Ο Δημήτρης είναι ένας από τους ιδρυτές του Jinius και παθιασμένος με όλο τον ψηφιακό κόσμο. Διασφαλίζει ότι η ομάδα έχει όλα όσα χρειάζεται για να κάνει το Jinius τον ακρογωνιαίο λίθο της Κυπριακής Ψηφιακής Οικονομίας. Αν και δεν γράφει πια κώδικα, είναι ακόμα ένας geek στην καρδιά.

Γιώργος Τζιωρτζής

Digital Economy Advisor

Γιώργος Τζιωρτζής

Digital Economy Advisor

Ο Γιώργος είναι σύμβουλος μετασχηματισμού και ψηφιακής οικονομίας, ιδρυτής και ένα από τα πρωτότυπα μυαλά που δημιούργησαν το Jinius. Χρειάστηκε χρόνια να πείσει στρατηγικούς εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου να συνεργαστούν προς όφελος της οικονομίας. Tο Jinius είναι εδώ για να ικανοποιήσει τη ρομαντική του λαχτάρα.

Βασιλική Χατζημπαλάση

Product Manager

Βασιλική Χατζημπαλάση

Product Manager

Η Βάσω με την πλούσια της εμπειρία στην Τράπεζα, μας βοήθησε να δημιουργήσουμε την ομάδα και μας υποστήριξε στην υλοποίηση της πλατφόρμας. Είναι η Product Manager για το Onboarding & Subscription, πάντα πρόθυμη να μάθει και να βοηθήσει τους άλλους όσο περισσότερο μπορεί. Είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του Google Translate.

Μάριος Κοσκινάς

Development Tech Lead

Μάριος Κοσκινάς

Development Tech Lead

Ο Μάριος εργάζεται στο τμήμα που αναπτύσσει το προϊόν 'τιμολόγιο' και επιβλέπει την ανάπτυξη της API ενσωμάτωσης με το Jinius. Η παραγωγικότητά του συνδέεται άμεσα με το πόσο γεμάτο νιώθει το στομάχι του.

Άγγελος Κωνσταντινίδης

Developer

Άγγελος Κωνσταντινίδης

Developer

Ο Άγγελος είναι full-stack προγραμματιστής που εργάζεται στη διαδικασία εγγραφής εταιρειών. Εξοικονόμησε αμέτρητες ώρες προγραμματισμού εισάγοντας και εφαρμόζοντας δοκιμές αυτοματισμού. Όταν μιλά, δεν χρειάζεται μικρόφωνο.

Νικόλας Σέπος

Site Reliability Engineer

Νικόλας Σέπος

Site Reliability Engineer

Ο Νικόλας είναι μέλος της ομάδας Architecture/DevOps και επικεντρώνεται στη δημιουργία συστημάτων λογισμικού που βελτιώνουν την απόδοση, την αποτελεσματικότητα και την παρακολούθηση της διαδικασίας προγραμματισμού. Είναι υπέροχος και στη Salsa!

Χρήστος Χατζηκυριάκου

Developer

Χρήστος Χατζηκυριάκου

Developer

Ο Χρήστος είναι full-stack προγραμματιστής που ειδικεύεται σε εφαρμογές για κινητά. Του αρέσει να διαβάζει pop, φυσική, και να κάνει sparring στο ρινγκ.

Νίκη Ζαχαρίου

Data + Experience Lead

Νίκη Ζαχαρίου

Data + Experience Lead

Η Νίκη βοηθά τους Jiniuses να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις με στοιχεία που προέρχονται από την επιστήμη των δεδομένων ή την έρευνα χρηστών. Είναι επίσης η βασίλισσα των αυτοκόλλητων, διασφαλίζοντας ότι οι επιτυχίες της ομάδας επισημαίνονται και γιορτάζονται ανάλογα.

Ανδρέας Μιχαηλίδης

Chief Product Officer

Ανδρέας Μιχαηλίδης

Chief Product Officer

Ο Ανδρέας είναι υπεύθυνος για την επιτυχή παράδοση της πλατφόρμας και των δυνατοτήτων της στον κόσμο. Συνεργάζεται στενά με εσωτερικές ομάδες και εξωτερικούς συνεργάτες για να μετατρέψει το όραμα σε πραγματικότητα και να προωθήσει τους στόχους της πλατφόρμας. Ο Ανδρέας δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του και δεν θα θέλαμε αυτό να αλλάξει για κανένα λόγο.

Διαγόρας Νικολαΐδης

Development Lead

Διαγόρας Νικολαΐδης

Development Lead

Ο Διαγόρας είναι ο βασιλιάς των προγραμματιστών λογισμικού. Χρησιμοποιεί την τεχνική του γνώση και στρατηγική του αντίληψη για να βοηθήσει την ομάδα στην δημιουργία και ανάπτυξη του Jinius. Μερικές φορές είναι και θεραπευτής. Μερικές φορές είναι ο ασθενής.

Στέλιος Κιαγιάς

Development Team Lead

Στέλιος Κιαγιάς

Development Team Lead

Ο Στέλιος είναι ο τεχνικός επικεφαλής της διαδικασίας εγγραφής εταιρειών. Ηγείται της ομάδας του παρέχοντας τεχνογνωσία και κατεύθυνση. Διατηρεί την ομάδα του χαρούμενη και παρακινημένη προσφέροντας αυτοκόλλητα.

Χριστίνα Γεωργίου

Developer

Χριστίνα Γεωργίου

Developer

Η Χριστίνα ειδικεύεται στην ανάπτυξη front-end και εργάζεται στο προϊόν 'τιμολόγιο'. Διαχειρίζεται τον χρόνο αποτελεσματικά και επιλύει προβλήματα εστιάζοντας στην λεπτομέρεια, όπως αποδεικνύεται από τα νόστιμα και περίπλοκα κέικ που ψήνει για την ομάδα!

Ελευθέριος Χριστοδούλου

Developer

Ελευθέριος Χριστοδούλου

Developer

Ο Λευτέρης εργάζεται στη διαδικασία εγγραφής των χρηστών και εστιάζει κυρίως στο σύστημα διαχείρισης ταυτότητας που χρησιμοποιούμε. Φέρνει μια αχτίδα ήλιου με το catchy του χαμόγελο και τους καλούς του τρόπους!

Έλα στην ομάδα μας

Κάνε την Jinius κίνηση.

Δημιουργούμε την πρώτη Πλατφόρμα Ψηφιακής Οικονομίας, μια αποστολή τόσο φιλόδοξη όσο και η ομάδα που την υλοποιεί. Οι υπηρεσίες μας εξελίσσονται συνεχώς, το ίδιο και οι ανάγκες της ομάδας. Δείτε παρακάτω τους ρόλους που αναζητούμε, και γίνετε μέρος της ενθουσιώδης ομάδας που στοχεύει να φέρει την επανάσταση στην Κυπριακή Οικονομία.

Θέσεις εργασίας

Θες να γίνεις μέλος της Jinius; Η ομάδα μας μεγαλώνει συνεχώς. Στείλε μας το βιογραφικό σου στο careers@jinius.com.cy